Du får venskaber for livet med fodboldrejser!

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er ikke noget, der kan binde folk sammen, som at det viser sig, at man deler en interesse.

Man glemmer næsten tidligere uoverensstemmelser, og man ser ikke på sådan noget som hudfarve eller religion, når man opdager, at man har noget tilfælles.

Så kan man selvfølgelig have forskellige indgangsvinkler til denne interesse, og man kan gå meget op i det, så man næsten er ekspert på området, eller man kan være begyndt med at interessere sig for dette emne.

Derfor starter man også med at afstemme hinanden med, hvor meget man går op i det bestemte, så man ved, om man kan snakke detaljerigt om det i timer, eller man bare berører det overfladisk.

Men lad os nu sige, at man begge to har set på fodboldrejser til Manchester City, fordi man begge to er vilde med den klub, så ved man, at man går op i det med liv og sjæl!

Dette menneske slipper du næppe igen efter fodboldrejsen

De fleste er nok bekendt med, hvor meget man kan gå op i fodbold, og har man en yndlingsklub, så kan det næsten blive en besættelse for en, hvor man bruger al ens fritid på klubben samt ens penge.

Det er jo dog lidt lettere at tilgå, hvis man har en dansk klub som favorit, men hvis nu man skæver til England efter ens klub, så kan der være lidt langt til at opleve det.

Så når man skraber sammen til sådan en tur, så mener man det alvorligt, da man skal afsætte en del penge til det samt nok også ferie – og opdager man så en anden, der har gjort det samme, så ved man næsten uden at sige det, at man deler samme passion for denne klub.

Dette gælder nok også, når man møder deltagere på samme tur, som man ikke kendte i forvejen.