Her findes den rette firkantet trampolin, så du undgår uheld

10 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er jo markant smartere, at man har sådan en firkantet trampolin, som man kan tage frem og stille op, når det er godt vejr, så ungerne og de barnlige sjæle kan hoppe rundt i den.

Den slags er jo lidt lettere at have med at gøre, end at man skal forsøge at grave ud til en trampolin i haven og lave den permanent: det bliver både dyrt, og man risikerer jo også, at den trampolin på et tidspunkt ikke er populær hos familiens medlemmer længere.

Og så bliver det også mere svært at udskifte den, end hvis man har en transportabel trampolin, som man lettere kan få en ny af, hvis den gamle går i stykker eller er mæt af dage.

Desuden er det lettere at have sådan en trampolin derhjemme, end at man skal køre efter en et andet sted, hvor sådan en står permanent, for at børnene kan komme til at hoppe på sådan en.

Men du har måske hørt noget om de uheld, der sker med sådan en?

Via test undgår man at fejlkøbe en firkantet trampolin

Medierne er selvfølgelig gode til at gøre et mindre problem til et større problem, men det er sådan set sandt nok, at man har set en del ulykker og uheld med de her typer trampoliner.

Men det er heldigvis et fåtal, at det er sket med, men dem vil man jo så gerne undgå at komme til at købe, for man kan jo risikere, at de ikke er fjernet fra alle butikker, eller der er købt nogle hjem, som der ikke er gennemtestede ordentligt.

En guide til at vælge en firkantet trampolin på baggrund af en test kan du tjekke ud på hoppeguiden.dk.

Du skal simpelthen gå efter deres testresultater og vælge en trampolin herfra, så du ved, at du får valgt en trampolin, som der allerede er gennemtestet en model af.

Så man er mere sikker på, at man får en hjem, som der ikke er problemer med.