Her kan du få balletundervisning i København

26 juli 2020 Silje Hansen

Ballet er en dans, som de fleste kender i dag. Det finder typisk sted til musicals eller på de forskellige teatre rundt i hele landet. Det er en utrolig enkel dans at se på. Men det er en dans som kræver en enorm styrke, balance og teknik for at kunne mestre. Ballet ser så nemt og elegant ud, men det kræver at man kender sin krop til det yderste punkt, for at kunne skabe det flow, som finder sted i ballet. 

Ballet er måske den sværeste dans overhovedet. Det er i dag en anerkendt sportsdans, fordi den har kræver så meget teknik og styrke på samme tid. 

Gode grunde til at starte til ballet undervisning

Går du og har en lille balletdanser gemt i dig eller hos dit barn, så kan du få drømmen til at komme til virkelighed ved at tilmelde dig ballet undervisning. Du kan i dag starte som helt grøn og ny, eller bygge videre på din teknik og dans ved at vælge et mere øvet hold. 

Ballet kan være ideelt for dig, som gerne vil arbejde og bruge din krop gennem svære teknikker. Ballet er også for dig, som går op i kunsten at danse på en anderledes måde, end den vi måske typisk forbinder med.

Der er nogle fantastiske muligheder for at starte til ballet som miniput eller lilleput på 3-5 år. 

Hvor kan du få ballet undervisning i København og omegn?

Har du et barn der går og drømmer om at danse ballet som i de smukke eventyrer og musicals? Så kan du med gode grunde vælge ballet undervisning i København. Her kan dit barn få professionel undervisning i ballet på forskellige niveauer. Her er det tilpasset efter alder og niveau, så alle kan få en god oplevelse med ballet som barn mellem 3-5 år.