Kom i form eller bliv smertefri med egen personlig træner

08 januar 2022 Signe Hansen

editorial

Måske kender du følelsen? Følelsen af at være ude i det blå, at strække og bøje vores krop og bruge vores muskler, og at lægge vores energi ind i en masse gode bevægelser, der er god for krop og for sind, og som samtidig giver os en fantastisk og fornyet energi tilbage igen.

Måske er du så også én af de alt for mange mennesker, der hvert år rammes af skader og smerter, og som gør, at du ikke kan komme videre med din træning. Eller måske er du forhindret i at gøre alle de ting, som der får hverdagen til at hænge sammen. Måske vil du bare gerne gå ind i en ny livsstil med fornyet energi, hvor du træner mere, spiser sundere og taber det ekstra på sidebenene, som du længe gerne har ville af med.

image

Kom i gang med at træne med de bedste i gamet

Hos Tartarus gym kan du få alt det her eller blot lige det, som du ønsker. De har et stort hold søde og kompetente trænere klar til at hjælpe dig godt i gang med det nye år. Med en personlig træner i Herlev kan du sparke det nye år ind på en dejlig og forfriskende måde. Tartarus Gym tilbyder personlig træning, fysioterapi og kostvejledning til folk, der ønsker at vægttab, der holder. Deres filosofi er arbejde, der er konsistent – hvis resultater skal holde, så findes der ikke quick-fixes eller genveje. Til gengæld er de mål, du lægger med din træner også realistiske og passer til der hvor du er.

På deres hjemmeside kan du booke en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan fortælle om dine ønsker, behov og drømme, og du kan møde dit team, der kan fortælle dig præcis, hvad de kan tilbyde dig og på hvilken måde de kan gøre det.