Rulleskøjter er et miljøvenligt transportmiddel

17 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der var en periode, hvor rulleskøjter som inliners var meget populære, og man skulle nødigt tages i at rende rundt i ens forældres gamle rulleskøjter med to rækker á to hjul.

Men der er sket en forandring nu, hvor man ser de gamle rulleskøjter får en renæssance ligesom så meget andet, så de har vundet mere terræn, end hvad man så tidligere, om det så er de gamle rulleskøjter, man finder frem, eller man køber nogle nye, der har det gamle look.

Inliners findes stadig, og den slags ser man specielt brugt til sport.

Men har du tænkt på, at rulleskøjter også kan bruges af dig uanset alderen til at komme omkring.

Det kunne være sådan, du tager på arbejde, for der er jo ingen grund til at fylde med ens cykel og specielt ikke, hvis man ikke skal have så meget med på arbejde.

rulleskøjter

Naturen er glad for rulleskøjter

Man får også virkelig rørt kroppen lidt, og man får pulsen op, når man skal op ad bakker, men når det så går nedad igen, så nyder man virkelig omgivelserne, hvor man føler, omgivelserne forandrer sig omkring en, mens man ikke gør noget, selv det jo er en selv, der flytter sig.

Skal man ud at besøge venner eller familie, der ikke bor så langt væk, så kan man også bruge ens rulleskøjter, men det er måske ikke forsvarligt at tage dem hjem, hvis man har været på en våd bytur.

De her rulleskøjter er måske heller ikke de nemmest at handle ind med, men hvis man bare skal have et par enkelte ting, så kan man jo sagtens tage rulleskøjterne.

Du vil nok se med tiden, at der er mange anledninger, som man kan tage rulleskøjterne og bruge som erstatning for de ellers mange andre transportmidler, der findes derude.