Slip fantasien løs i en skovbørnehave

29 oktober 2019 admin

Har du et barn, der efterhånden er klar til at gå i børnehave, men ikke er sikker på, hvilken slags der ville være bedst? Hvad med en skovbørnehave? Størstedelen af tiden bliver, som navnet indikerer, tilbragt i skoven og bor du tilstrækkeligt tæt på, har vi en Skovbørnehave i Billund, som vi kan anbefale.

Hvorfor vælge en skovbørnehave?

Den største grund til at vælge en skovbørnehave er, at legen i skoven kan lade børn tage chancer og selv finde ud af, hvor deres egne grænser går. Forsigtighedskulturen, der er dukket op med årene, kan hæmme børns udvikling, da forbud alt for let kan kvæle deres nysgerrighed. Det behøver ikke at være farligt, da der vil være en voksen tilstede som viser, hvordan man kan gøre en farlig ting på en sikker måde snarere end at forhindre dem i nogensinde at gøre det. Naturen udgør de perfekte omgivelser for børn, da den evigt er i forandring med nye udfordringer at takle efterhånden som årstiderne skifter.

Bøllen – en skovbørnehave med dit barn i fokus

Hos Bøllen Skov- og idrætsinstitution finder du en fagligt stærk og dedikeret personalegruppe, som er forberedt på at passe dit barn og give de absolut bedste forudsætninger, de kan præstere. De arbejder ud fra et idrætspædagogisk grundlag om ikke at presse ethvert barn til at være verdensmester, men at få dem til at lære at beherske verden gennem idéen om at ”Krop imiterer krop”. Som forælder vil du til hver en tid have medindflydelse på, hvordan institutionen drives, via den særdeles aktive forælderbestyrelse. Sammen med ledelsen arbejder I på vedvarende at udvikle institutionen til alle børns fordel. Der er åbent hele året rundt, sådan at barn kan blive passet, selv hvis du bliver nødt til at arbejde i ferier og helligdage. Så prøv Bøllen hvis du er ude efter en Skovbørnehave i Billund.